+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

ESQOview 360° Surround View Camera System

ESQOview 360° Surround View Camera Systeem voor heftrucks en wielladers

 

De weergave van de individuele of gecombineerde camerabeelden kan handmatig worden geselecteerd of automatisch worden weergegeven via de voertuigsignalen (bv vooruit en/of achteruit rijden, richtingaanwijzer, etc). Op deze manier wordt het zicht om en rond het voertuig optimaal aangepast aan de visuele vereisten: enkel achteruitrijcamera bij achteruitrijden, combinatie van zij- en achteruitrijcamera's of volledig 360° zicht rondom de heftruck of wiellader.


Wanneer voetgangers of fietsers in een dode hoek van een heftruck of wiellader terecht komen, levert dat bijzonder gevaarlijke situaties op. Als de bestuurder de voetganger of fietser te laat of helemaal niet ziet kunnen er zich al snel ongelukken voordoen, altijd met bijzonder grote gevolgen en letsels als gevolg.


ESQOview 360° Surround View camerasystemen helpen de bestuurder tijdig gevaarlijke situaties rondom zijn voertuig te zien en correct in te schatten.
Het extra zicht zorgt ook voor meer productiviteit, hogere efficiëntie, sneller en ergonomischer werken, zonder incidenten en ongevallen.


Partners