+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Nieuws

Keuleers Heftrucks en DP World monteren 13 x Backsense® BS8000 achteruitrijradar op Empty Container Heftrucks Hyster

DP World zet in op O incidenten en aanrijdingen met personen op de site EDS.

Samen met Keuleers Heftrucks monteerde ESQUENET MST de Backsense® Radarsensorsystemen op 13 Empty Container Heftrucks Hyster.

De Backsense® BS8000 Radar achteruitrijdetector is ontwikkeld voor gebruik op grote machines werkzaam in barre en moeilijke omstandigheden.

Friesland Campina Aalter implementeert Pedestrian Alert System PAS en ESQOspeed Radar Ceiling Detection op 7 nieuwe Jungheinrich EFG320 heftrucks

Samen met Jungheinrich België heeft ESQUENET MST het personendetectiesysteem PAS en het automatisch snelheidsregelsysteem ESQOspeed Radar Ceiling Detection System gemonteerd op 7 nieuwe elektrische heftrucks.

De investering kadert in een globale inzet om 0 incidenten met aanrijdingen met personen te hebben binnen de productie en logistieke afdelingen van het bedrijf.

Amcor Flexibles Transpac monteert SIS Cy.sens Ultrasoon Achteruitrijdetectie op 8 nieuwe Still heftrucks

Amcor Flexbles Transpac bvba te Gent heeft gekozen voor de montage van 8 x SIS10.MINI Ultrasoon Achteruitrijdetectie op hun Still heftrucks.

Na een testcase van enkele maanden heeft het systeem aangetoond efficiënt en kostenbesparend te zijn. Doelstelling was het beperken of zelfs uitsluiten van aanrijdingen met lasten en machines en bovenal met mensen.

DHL kiest voor Low Speed Area (LSA) automatische snelheidsregeling op 83 nieuwe STILL heftrucks

DHL kiest samen met STILL België voor de levering en montage van Low Speed Area (LSA) van Claitec voor de automatische snelheidsregeling van 83 nieuwe STILL heftrucks in het nieuwe sorteercentrum van 31.500 m2 op Brussels Airport.

Les Chemins de Fer Luxembourgeois (CFL) kiest voor stereo camerasysteem van MOTEC op BT reachtrucks

CFL-CLB kiest voor montage van 2 heel bijzondere en specifieke draadloze camerasystemen van MOTEC op 2 BT reachtrucks uitgerust met tapijtdoornen.

Om de zichtbaarheid te verbeteren bij het opnemen van bobijnen in de rekken, heeft CFL beroep gedaan op de specialisatie van ESQUENET MST. Door het monteren van 2 camera's links en rechts op het vorkenbord creeërt men een semi 3D-zicht op de tapijtdoorn waardoor de bestuurder deze makkelijker kan passen en dus minder schade toebrengt aan de last.

Keuleers Heftruckverhuur kiest voor Motec draadloze camerasystemen op Hyster Empty Container Heftrucks

Keuleers Heftrucks, specialist in de verhuur van heftrucks en hoogtewerkers in de Haven van Antwerpen, kiest voor de montage door ESQUENET MST van MOTEC draadloze hakencamera's en achteruitruijcamera op 9 Empty Container Heftrucks van het merk Hyster voor klant DP World Antwerp - Empty Depot Services (EDS).

Greenyard Logistics Belgium NV kiest voor Tine-Guide Fork Laser Guidance System

Greenyard Logistics Belgium NV met haar logistieke vestiging in Sint-Katelijne-Waver kiest voor Tine-Guide Fork Laser Guidance Systemen van ESQUENET MST !

Honda Motor Europe Logistics kiest voor Tine-Guide Fork Laser Guidance

Honda Motor Europe Logistics met haar logistieke vestiging in Gent Zeehaven kiest voor Tine-Guide Fork Laser Guidance Systemen om al haar reachtrucks uit te rusten met het assistentie laser-systeem op vorken indicatie !

Honda Motor Europe Logistics heeft 25 reachtrucks voorzien van het innovatieve Tine-Guide Fork Laser systeem om efficiënter en veiliger te kunnen werken, alsook minder kosten te genereren door aanrijdingen tegen stellingsliggers en palletgoederen.

Coca Cola European Partners kiest voor globale uitrol van TruckLOG TK5

Coca Cola European Partners en ESQUENET MST-Davis Derby Ltd. gaan samen in zee om TruckLOG TK5 te implementeren op alle intern transportvoertuigen van de groep. In totaal zal ESQUENET MST ca 400 heftrucks, reachtrucks en orderpickers van Still, Linde en BT-Toyota uitrusten met TruckLOG TK5 in de productie- en distributiesites van Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg.

T.L.I. NV KIEST VOOR TRUCKLOG TK5 OP NIEUWE VLOOT JUNGHEINRICH REACHTRUCKS

T.L.I. nv (Tyres Logistics International) te Herstal kiest voor de implementatie van TruckLOG TK5 voor zijn toegangscontrole- en fleetmanagement systeem op 10 nieuwe Jungheinrich ETV320 reachtrucks !

De keuze voor TruckLOG TK5 door T.L.I. was voornamelijk ingegeven door de volledigheid en de onbeperkte mogelijkheden van het TK5 programma.