+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Amcor Flexibles Transpac monteert SIS Cy.sens Ultrasoon Achteruitrijdetectie op 8 nieuwe Still heftrucks

Amcor Flexbles Transpac bvba te Gent heeft gekozen voor de montage van 8 x SIS10.MINI Ultrasoon Achteruitrijdetectie op hun Still heftrucks.

Na een testcase van enkele maanden heeft het systeem aangetoond efficiënt en kostenbesparend te zijn. Doelstelling was het beperken of zelfs uitsluiten van aanrijdingen met lasten en machines en bovenal met mensen.

Instelbare detectiezones, in- en uitschakelbare zijdelingse detectiezones en vooral de mogelijkheid om in te grijpen op de snelheid van de heftruck bij detectie van een object heeft voor Bruno Dekoker, projectleider, de doorslag gegeven te kiezen voor ESQUENET MST en SIS10.MINI.

Amcor Flexibles Transpac Gent maakt deel uit van de op NYSE en ASX beursgenoteerde Amcor Group. De Amcor Group is een wereldleider in de ontwikkeling en productie van verantwoorde verpakkingen voor de voedingsindustrie, drankenindustrie, pharmaceutische industrie, medische sector en zoveel andere sectoren.

Amcor Group heeft wereldwijd 250 ontwikkelings- en productiesites, stelt 48.000 mensen tewerk in meer dan 40 landen en heeft een globale omzet van US$13 miljard.