+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Coca Cola European Partners kiest voor globale uitrol van TruckLOG TK5

Coca Cola European Partners en ESQUENET MST-Davis Derby Ltd. gaan samen in zee om TruckLOG TK5 te implementeren op alle intern transportvoertuigen van de groep. In totaal zal ESQUENET MST ca 400 heftrucks, reachtrucks en orderpickers van Still, Linde en BT-Toyota uitrusten met TruckLOG TK5 in de productie- en distributiesites van Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg.

Coca Cola European Partners koos voor TruckLOG TK5 omwille van de jarenlange ervaring en reputatie, de constante doorontwikkeling van de TK5 producten en de stabiliteit en service vriendelijkheid van het EVO hosted platform. Vanzelfsprekend hebben unieke features als de pre-operationele checklist en de multi-site hosted toepassing een doorslag gegeven in de keuze van leverancier.

Coca-Cola European Partners (CCEP) is een van de Europese marktleiders van verpakte verbruiksgoederen (CPG): CCEP is wereldwijd de grootste onafhankelijke bottelaar van Coca-Cola en produceert, distribueert en verkoopt een uitgebreid assortiment drinkklare frisdranken.Coca-Cola European Partners levert aan meer dan 300 miljoen consumenten in 12 landen en vorstendommen in West-Europa: Andorra, België, Europees Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Monaco, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden en Nederland.