+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Keuleers Heftrucks en DP World monteren 13 x Backsense® BS8000 achteruitrijradar op Empty Container Heftrucks Hyster

DP World zet in op O incidenten en aanrijdingen met personen op de site EDS.

Samen met Keuleers Heftrucks monteerde ESQUENET MST de Backsense® Radarsensorsystemen op 13 Empty Container Heftrucks Hyster.

De Backsense® BS8000 Radar achteruitrijdetector is ontwikkeld voor gebruik op grote machines werkzaam in barre en moeilijke omstandigheden.

De Backsense® radarsensorsystemen van Brigade, voor veeleisende toepassingen, zijn bedoeld om mensen en objecten te detecteren in dode hoeken en het aantal ongelukken aanzienlijk te verminderen. Het systeem detecteert stilstaande en bewegende objecten en geeft de bestuurder in de cabine visuele en akoestische signalen als waarschuwing, omdat hij zijn aandacht niet bij alle gevarenzones tegelijk kan hebben. De object-detectiesensoren van Backsense® werken effectief in barre omstandigheden en bij slecht zicht zoals duisternis, rook en mist.

De Backsense® BS8000 is volledig programmeerbaar met instelbare detectiebereiken van 1-10m in de breedte en 1-33m in de diepte, waarmee de detectiegebieden naar wens kunnen worden ingesteld en vaste objecten of carrosserie uit de kalibratie geëlimineerd kunnen worden.