+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Keuleers Heftruckverhuur kiest voor Motec draadloze camerasystemen op Hyster Empty Container Heftrucks

Keuleers Heftrucks, specialist in de verhuur van heftrucks en hoogtewerkers in de Haven van Antwerpen, kiest voor de montage door ESQUENET MST van MOTEC draadloze hakencamera's en achteruitruijcamera op 9 Empty Container Heftrucks van het merk Hyster voor klant DP World Antwerp - Empty Depot Services (EDS).

DP World Antwerp - Empty Container Services (EDS) behandelt lege containers die op weg zijn naar of afkomstig van Antwerp Gateway. Na de schadecontrole kunnen ze zo nodig naar de repairafdeling. met een uitgekieden strategie stemt EDS de controle nauwkeurig af op de bestemde vracht om het aantal herstellingen tot het noodzakelijke te beperken. EDS staat tevens in voor de stockcontrole om een optimale dwell time (tijd die de container ongebruikt in de stack staat) te garanderen. EDS heeft een capaciteit van 10.000 TEU op een yard oppervlakte van ca 90.000 m2.

Keuleers Heftrucks is decennialang expert in de verhuur van heftrucks, hoogtewerkers en ander logistiek materieel, op korte of lange termijn en bemand of onbemand. het bedrijf heeft een vloot van +700 teostellen.