+32 471 89 62 26 | info@esquenet.be

Over ons

Maximale veiligheid, minimale schade

Go for zero

De sterkte van een bedrijf wordt vaak gelinkt aan cijfers. Omzet en groei bijvoorbeeld. Maar de statistieken op vlak van arbeidsongevallen zijn minstens even belangrijk. In de eerste plaats voor de veiligheid en het welzijn van je medewerkers.

Samen streven we naar een ongevalvrije werkvloer. Dat doen we door je heftruckvloot uit te rusten met moderne veiligheidstechnologie. Op maat van de noden en wensen van je bedrijf, uiteraard.

Schadepreventie

Lagere kosten en een hoger rendement: klinkt als muziek in je oren? Uit ons ruim gamma aan gerichte veiligheidssystemen kies je de juiste producten om schade te voorkomen en kosten te besparen aan je magazijn.

Door het aantal schadegevallen tussen machines enerzijds en gebouwen, lasten of voertuigen anderzijds terug te dringen, verhoog je de efficiëntie van je productie. Tegelijk voorkom je extra kosten voor herstel aan voertuigen, ladingen of gebouwen. Dat is twee keer winst.

Ruim portfolio

Personendetectie, slimme camera’s, toegangscontrole, fleetmanagement of automatische snelheidsbegrenzing: ESQUENET MST bundelt een ruim gamma aan moderne, betrouwbare systemen in het aanbod. Zo vind je gegarandeerd de meest geschikte systemen voor jouw bedrijf.

Als onafhankelijk importeur bieden we oplossingen op maat, met uitsluitend gerenommeerde merken en systemen van topkwaliteit. We testen en controleren tot we zelf overtuigd zijn. Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en bewezen doeltreffendheid krijg je er sowieso bij.

Grote impact

Kleine ingrepen maken soms een groot verschil. Zo is het ook met de veiligheidssystemen van ESQUENET MST. Door in veiligheid te investeren dring je de operationele kosten terug. Met snelle en significante positieve resultaten op de werkvloer.

Want dat is wat voertuigen doen als ze optimaal presteren in een veiligere omgeving: ze maximaliseren je rendement. Zowel op operationeel als op financieel vlak. Zo kost veiligheid geen geld, maar brengt het net op.