Esquenet voor een maximale veiligheid

MAXIMALE MACHINEVEILIGHEID, MINIMALE SCHADE

Veilige machines houden je mensen en je infrastructuur veilig. Dat betekent minder stilstanden, een hoger rendement en minder kosten voor het herstel van je magazijn of je medewerkers. Een investering die rendeert.

GO FOR ZERO

Als ondernemer ga je voor een ongevallenvrije werkvloer. ESQUENET MST helpt je met moderne veiligheidstechnologie voor je heftruckvloot. Met de veiligheid van je mensen als focus.

Samen streven we naar een ongevalvrije werkvloer. Dat doen we door je heftruckvloot uit te rusten met moderne veiligheidstechnologie. Op maat van de noden en wensen van je bedrijf, uiteraard.

SCHADEPREVENTIE

Schade vermijden staat gelijk aan kosten vermijden. Een verhoogde veiligheid in het magazijn voorkomt breuk en de bijhorende stilstanden.

Door het aantal schadegevallen terug te dringen, verhoog je de efficiëntie van je productie. Tegelijk voorkom je extra kosten voor herstel aan voertuigen, ladingen of gebouwen. Meer efficiëntie en minder herstellingen: twee keer winst!

RESULTAATGERICHTE AANPAK

Systemen die echt werken, op maat van jouw bedrijf. Want ook kleine investeringen maken het verschil. Met snelle en significante positieve resultaten op de werkvloer als bewijs.

Als onafhankelijk importeur bieden we oplossingen op maat, met uitsluitend gerenommeerde merken en systemen van topkwaliteit. We testen en controleren tot we zelf overtuigd zijn. Het gebruiksgemak, de duurzaamheid en bewezen doeltreffendheid krijg je er sowieso bij.

RUIM GAMMA

Personendetectie, slimme camera’s, toegangscontrole, fleetmanagement of automatische snelheidsbegrenzing: ESQUENET MST bundelt een ruim gamma aan moderne, betrouwbare systemen in het aanbod. Zo vind je gegarandeerd de meest geschikte systemen voor jouw bedrijf.