Maximale veiligheid Minimale schade

Kies voor maximale veiligheid

Veilige machines houden je mensen en je infrastructuur veilig. Een betere bescherming betekent minder ongevallen met medewerkers en minder schade aan materieel. Veiligheid zorgt voor minder stilstanden, minder kosten voor herstel en een hoger rendement. Veiligheid rendeert.

Go for zero

Als ondernemer ga je voor een ongevallenvrije werkvloer. ESQUENET MST helpt je met moderne veiligheidstechnologie voor je heftruckvloot. Met de veiligheid van je mensen als focus.

Schade preventie

Schade vermijden staat gelijk aan kosten vermijden. Een verhoogde veiligheid in het magazijn voorkomt schade en de bijhorende stilstanden. Meer efficiëntie en minder herstellingen: twee keer winst.

Uitgebreid aanbod

Personendetectie, slimme camera’s, toegangscontrole, fleetmanagement of automatische snelheidsbegrenzing: bij ESQUENET MST vind je gegarandeerd de beste oplossingen.

Resultaat gerichte aanpak

Systemen die echt werken, op maat van jouw bedrijf. Want ook kleine investeringen maken het verschil. Met snelle en significante positieve resultaten op de werkvloer als bewijs.

Heftruckcabines

Samen voor veiligheid in het magazijn

Als constructieve partner zet ESQUENET MST je machineveiligheid op punt. Met het welzijn van je medewerkers en minimale schade van je infrastructuur en materieel als gemeenschappelijk doel. We zetten gerenommeerde merken en jarenlange expertise in voor de efficiëntie van je bedrijf.

Insights

GOBO Signum Projector bij Barry Callebaut

De GOBO Signum is een zeer krachtige en compacte LED projector, speciaal ontworpen voor beeldprojectie onder de zwaarste omstandigheden (bijv. in permanente buiteninstallaties of in industriële omgevingen). Dankzij het functionele en innovatieve ontwerp kan hij ook worden gebruikt in alle omgevingen waar het nodig is om veiligheidsafbeeldingen of pictogrammen, van hoge kwaliteit te projecteren.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de e-letter