23 augustus 2023

GOBO Signum Projector bij Barry Callebaut

De GOBO Signum is een zeer krachtige en compacte LED projector, speciaal ontworpen voor beeldprojectie onder de zwaarste omstandigheden (bijv. in permanente buiteninstallaties of in industriële omgevingen). Dankzij het functionele en innovatieve ontwerp kan hij ook worden gebruikt in alle omgevingen waar het nodig is om veiligheidsafbeeldingen of pictogrammen van hoge kwaliteit te projecteren.

Dankzij de afwezigheid van ventilatoren en de IP65-bescherming kan de lamp zelfs in stoffige omgevingen of buiten voor langere perioden worden gebruikt, met een LED-levensduur van 50.000 uur.

ESQUENET MST installeerde onlangs een GOBO Signum projector 75W met stop sign bij Barry Callebaut. De grootste chocoladefabrikant ter wereld, actief in dertig landen, liet in hun vestiging te Lokeren de GOBO Signum projector monteren.

De stationaire unit in de fabriekshal wordt geactiveerd door de bestuurder. Op deze manier projecteert de GOBO Signum-unit een helder, duidelijk leesbaar veiligheidspictogram op het gewenste moment op de vloer.


Niet gevonden wat je zocht?