30 juni 2023

ESQOview+ personendetectiesysteem bij DP World Antwerpen

Onlangs monteerde Esquenet MST 36 ESQOview+-personendetectiesystemen op Hyster Empty Containerhandlers bij EDS DP World in Antwerpen, in opdracht van NV Keuleers.

DP World, een toonaangevende speler in de haven van Antwerpen, bestaat uit meer dan 100.000 medewerkers, waarvan er 750 in Antwerpen werken. Als een van de werelds grootste havenexploitanten, met een een jaarlijkse omzet van meer dan $17 miljard, zijn ze actief in 69 landen in 6 continenten.

Al meer dan 50 jaar verhuurt NV Keuleers industriële transportmachines. Ondertussen staat de 3de generatie van de familie Keuleers aan het roer van dit Antwerpse bedrijf, waar u een hoogwerker, verreiker, heftruck, reachtruck, vorkheftruck of vorklift kan huren of kopen. Onlangs werd de mijlpaal van de 1000ste truck die Keuleers aan zijn klanten verhuurd bereikt.

Er werden 36 ESQOview+ Full HD 140°achteruitrijcamera’s met personendetectie gemonteerd op 12 Hyster Empty Containerhandlers. De camera’s werden achteraan, link en rechts op de cabine gemonteerd.
De In-Cab display, met richtingsindicatie waar een voetganger gedetecteerd wordt, waarschuwt de chauffeur met een geluids- en visuele (LED) alarmindicatie.
Dankzij de 10″ Full HD Touch Screen Monitor heeft de chauffeur het perfecte overzicht over wat of wie er rondom zijn voertuig begeeft. Op deze manier kan hij tijdig anticiperen om ongevallen te voorkomen.

Daarnaast werden er ook 2 hakencamera’s met splitscreen-monitor geïnstalleerd per Hyster Empty Containerhandler. Deze camera’s geven de chauffeur een optimaal zicht op de haken waardoor zij veilig en ongevalsvrij kunnen werken.


Niet gevonden wat je zocht?