24 augustus 2023

ESQOview+ personendetectie-camerasysteem bij Caligen Europe

In opdracht van Van Geel Heftrucks te Tilburg heeft ESQUENET MST op 11 elektrische Toyota heftrucks het unieke AI ESQOview+ Quad 360° personendetectie-camerasysteem opgebouwd, voor eindklant Caligen Europe B.V., in een 4-camera opstelling met 360° personendetectie rondom.

Op vraag van de eindklant werd ESQOview+ Quad 360° zo geconfigureerd dat de snelheid van de heftrucks begrensd wordt bij detectie van een voetganger rondom de heftruck. Bovendien wordt de bestuurder ook gealarmeerd in de cabine door een visueel (LED) en auditief alarm van de In-Cab Directional Indicator, die de richting van detectie van een persoon aangeeft. De 7” Full HD-monitor geeft een schakelend beeld weer van de voor- en achteruitrijcamera, gecombineerd met de In-Cab Directional Indicator.

Caligen Europe is producent van polyurethaanschuim en ontwikkelt, verwerkt en produceert al sinds 1965 polyether én polyester schuimen. Hun producten worden gebruikt in een groot aantal toepassingen in de automobiel-, medische, hygiëne- en industriële markten.


Niet gevonden wat je zocht?